Bestellen bij Lloyd Loom


Bestellen bij Lloyd Loom

Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om producten rechtstreeks vanuit de webshop te bestellen. Als je interesse hebt in de meubelen uit ons assortiment en je wilt deze bestellen, dan kun je het best een afspraak maken om onze showroom te bezoeken. Zo kun je de items in het echt bewonderen en kunnen we aldaar meteen de gehele order compleet maken. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om te bestellen zonder showroombezoek. Maak in dat geval gebruik van het contactformulier en geef zo duidelijk mogelijk alle bestelinformatie door. Uiteraard verifiëren we alles bij je zodat we zeker weten dat jij de juiste meubelen ontvangt!

Levering van onze meubels

De bezorging van onze producten gebeurt op afspraak. Samen overleggen we waar, wanneer en hoe de meubels geleverd dienen te worden.

In Nederland bezorgen wij alle producten gratis. Op de eilanden en naar het buitenland vragen we een kleine bijdrage (deze is afhankelijk van de afstand en omstandigheden).

Voor kleinere bestellingen maken we gebruik van een landelijke bezorgdienst, voor grotere bestellingen wordt gebruik gemaakt van een gespecialiseerde meubel bezorgdienst. Zij zullen contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor het leveren van de meubelen.

Vragen over je bestelling bij Lloyd Loom?

Wil jij weten wanneer jouw bestelling geleverd wordt, heb je een specifieke vraag over een order of heb je bijzondere wensen wat betreft bezorging? Laat het ons vooral weten. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de status en de mogelijkheden.